Rasti lentas
Uždaryti
Surastų variantų skaičius: 260
Paieška
Uždaryti
Profesionalūs filtrai
Uždaryti
Spalva
Paviršius
Paskirtis ir specifikacija
Kilmės šalis
Ilgiai (Metrais)
Ilgių kategorijos
Pločiai (Milimetrais)
Pločių kategorijos
Aukščiai (Milimetrais)
Gamintojai ir kolekcijos
Gamintojo garantija (Metais)
Nuo25Iki25
Individualios spalvos
Individualūs ilgiai
Mažiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo1Iki4
Didžiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo2Iki13
Gamintojo spalvų kodai
Apsauginis sluoksnis (Coextrude)
Sujungimas be tarpų
Dvipusės lentos
WPC Lentos
CREATIVE EXCLUSIVE Amber Brown Small
Lentos, Fasadui, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Geltona
Reljefinis paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Forest Teak Plus Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Medžio žievės paviršius
Plačiau
WPC Lentos
ATMOSPHERE BOARD Gris Ushuaia 180
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇫🇷
Prancūziška
Pilka
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
CREATIVE Chestnut Brown XXL
Lentos, Fasadui, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Ruda
Medžio rašto paviršius
Plačiau

Tvirtinimai

12 metų Lietuvoje 🇱🇹

Patogi ir lengvai naudojama priedų filtravimo sistema padės greitai rasti jūsų poreikius atitinkančius produktus. Su šia sistema galite filtruoti visus priedus pagal norimus kriterijus – tipą, paskirtį ir skirtingas charakteristikas. Tai ypač pravers tiems, kurie ieško konkretaus gaminio, nes vos keliais paspaudimais galite atsisakyti netinkamų pasirinkimų ir sutaupyti laiko.
Kaip naudotis šia sistema
  1. Pasirinkite filtrus:
    Viršutiniame dešiniajame kampe rasite mygtuką „Paieška“, kuris atveria filtravimo sistemą. Šioje sistemoje yra dvi pagrindinės filtravimo kategorijos: Paskirtis ir tipas bei Charakteristikos.

    Paskirtis ir tipas filtrai leidžia rinktis pagal priedų paskirtį arba tipą. Galimi pasirinkimai apima, pavyzdžiui, Apšvietimas, Atramos, Lagės, Tvirtinimai, Priežiūros priemonės.

    Charakteristikos filtrai leidžia pasirinkti pagal tam tikrus specifinius produkto bruožus, pavyzdžiui, Iki 500 kg, Terasai, Pagaminta Vokietijoje, Aliuminis.
    Didesniuose ekranuose (planšetėse ir kompiuteriuose) filtrai visada matomi kairėje ekrano pusėje ir nėra papildomų mygtukų, nes jie atidaryti nuolat. Tai leidžia lengvai ir greitai peržiūrėti filtravimo galimybes be papildomų žingsnių.

  2. Rezultatų peržiūra:
    Po filtrų pasirinkimo apačioje bus rodomi produktai, atitinkantys visus jūsų pasirinkimus. Tai leidžia lengvai palyginti skirtingus priedus ir pasirinkti tinkamiausią.

  3. Filtrų uždarymas:
    Jei norite turėti daugiau ekrano vietos, kad geriau matytumėte produktus, galite uždaryti filtravimo meniu. Tam paspauskite „Uždaryti“ mygtuką filtrų lango viršuje. Tai patogu ypač naudojant mažesnius ekranus.

  4. Filtrų išvalymas:
    Jei norite pradėti naują paiešką arba pašalinti visus pasirinktus filtrus, paspauskite „Išvalyti visus filtrus“. Tai grąžins jus į pradinę būseną, kur galėsite pradėti filtravimą iš naujo.

Filtrų sistemą visada rasite ir paieškos juostoje puslapio viršuje, navigacijos juostoje.

 

 

Kontaktai 👋

Surastų variantų skaičius: 9
Paieška
Uždaryti
Paskirtis ir tipas
Charakteristikos

              2MBaltic Tvirtinimai yra patikimas pasirinkimas šimtams namų savininkų ir verslų

              Kiekvienam klientui siūlomi unikalūs, individualiai pritaikyti sprendimai

              Susisiek 👋

              Kaip pasirinkti tvirtinimo medžiagas terasai ir lauko erdvei

              Terasos įrengimas ir tinkamų tvirtinimo medžiagų pasirinkimas yra svarbūs žingsniai kuriant patikimą ir ilgalaikį lauko projektą. Šiame straipsnyje aptarsime pagrindinius aspektus, susijusius su terasos tvirtinimais, įskaitant WPC lentų tvirtinimo būdus, nematomų tvirtinimo sistemų privalumus ir svarbiausius stabilumo sprendimus, tokius kaip sraigtiniai poliai.

              Nematomos tvirtinimo sistemos: estetika be kompromisų

              Nematomos tvirtinimo sistemos, pvz., CAMO, leidžia pasiekti švarų paviršių be matomų varžtų. Tai itin populiarus sprendimas tiems, kurie nori išlaikyti estetišką ir šiuolaikišką terasos išvaizdą. Tvirtinimas be matomų elementų taip pat padeda išvengti paviršiaus deformacijų ar lentų įtrūkimų, kurie gali atsirasti dėl drėgmės ar temperatūrų svyravimų​

              Terasos tvirtinimo medžiagos: atsparumas ir ilgaamžiškumas

              Tvirtinimo medžiagų pasirinkimas, ypač WPC lentų montavimui, turi tiesioginę įtaką terasos stabilumui. WPC lentos yra atsparios UV spinduliams ir drėgmei, tačiau svarbu naudoti tinkamas tvirtinimo detales, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas. Naudojant kokybiškas tvirtinimo medžiagas, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno medsraigčius ar specialias tvirtinimo sistemas, galima išvengti medžiagos korozijos ar deformacijų​.

              Sraigtiniai poliai: stabilumo pagrindas

              Vienas iš svarbiausių elementų, užtikrinančių terasos stabilumą, yra sraigtiniai poliai. Jie užtikrina, kad terasos konstrukcija išliktų stabili net esant permainingoms oro sąlygoms. Be to, sraigtiniai poliai padeda apsaugoti terasą nuo drėgmės poveikio, nes jie dažniausiai gaminami iš atsparių korozijai medžiagų, tokių kaip cinkuoti ar nerūdijančio plieno komponentai​.

              Terasinių lentų montavimo sprendimai

              Terasinės lentos klojimas su tinkamomis tvirtinimo sistemomis, pavyzdžiui, nematomais medsraigčiais ar aliuminio profiliais, padeda ne tik užtikrinti ilgaamžiškumą, bet ir lengvą montavimą. Šie sprendimai leidžia sukurti modernią ir estetiškai patrauklią lauko erdvę, kuri tarnaus ilgus metus.

              Tinkamai pasirinkus nematomas tvirtinimo sistemas, sraigtinius polius ir kokybiškas tvirtinimo medžiagas, galite sukurti terasą, kuri ne tik atrodys puikiai, bet ir bus itin patvari bei atspari aplinkos poveikiui.

              D.U.K

              Į ką reikia atsižvelgti renkantis terasines lentas?

              Renkantis terasines lentas, svarbu atsižvelgti į biudžetą, priežiūros poreikius, vietą, kurioje terasa bus įrengta, ir aplinkos sąlygas. Jei pasirinksite wpc lentas, verta pirmenybę teikti pilnavidurėms lentoms, kad užtikrintumėte jų ilgaamžiškumą.

              Skaityti visą

              Kiek kainuoja terasinės lentos?

              Terasinių lentų kaina svyruoja nuo 65 iki 120 eurų už kvadratinį metrą, priklausomai nuo medžiagos, kokybės ir gamintojo.

              Skaityti visą

              Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.

              Sutinku