Rasti lentas
Uždaryti
Surastų variantų skaičius: 260
Paieška
Uždaryti
Profesionalūs filtrai
Uždaryti
Spalva
Paviršius
Paskirtis ir specifikacija
Kilmės šalis
Ilgiai (Metrais)
Ilgių kategorijos
Pločiai (Milimetrais)
Pločių kategorijos
Aukščiai (Milimetrais)
Gamintojai ir kolekcijos
Gamintojo garantija (Metais)
Nuo25Iki25
Individualios spalvos
Individualūs ilgiai
Mažiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo1Iki4
Didžiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo2Iki13
Gamintojo spalvų kodai
Apsauginis sluoksnis (Coextrude)
Sujungimas be tarpų
Dvipusės lentos
WPC Lentos
CREATIVE EXCLUSIVE Amber Brown Small
Lentos, Fasadui, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Geltona
Reljefinis paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Forest Teak Plus Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Medžio žievės paviršius
Plačiau
WPC Lentos
ATMOSPHERE BOARD Gris Ushuaia 180
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇫🇷
Prancūziška
Pilka
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Rustic Teak Plus Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau

Dažniausiai Užduodami Klausimai

Mes čia padėti 😉

Nuolat atnaujiname ir papildome klausimus. Atrašome į visas klientų užklausas, pridedame neatsakytus klausimus į šį puslapį.

Kontaktai 👋

D.U.K

Į ką reikia atsižvelgti renkantis terasines lentas?

Renkantis terasines lentas, svarbu atsižvelgti į biudžetą, priežiūros poreikius, vietą, kurioje terasa bus įrengta, ir aplinkos sąlygas. Jei pasirinksite wpc lentas, verta pirmenybę teikti pilnavidurėms lentoms, kad užtikrintumėte jų ilgaamžiškumą.

Kokios yra populiariausios alternatyvos medinėms terasinėms lentoms?

Populiariausia alternatyva medinėms lentoms yra kompozitinės terasinės lentos. Jos išsiskiria atsparumu drėgmei, ilgaamžiškumu ir minimaliu priežiūros poreikiu.

Kaip pasirinkti tinkamą grindų dangą balkonui?

Balkonui dažniausiai pasirenkamos paprastesnės – tiek tuščiavidurės, tiek standartinio ilgio. Jos yra lengvai montuojamos, ilgaamžės ir puikiai tinka nedidelėms erdvėms, kur montuoti lentas gali būti sudėtinga.

Kiek kainuoja terasinės lentos?

Terasinių lentų kaina svyruoja nuo 65 iki 120 eurų už kvadratinį metrą, priklausomai nuo medžiagos, kokybės ir gamintojo.

Kaip dažnai reikia prižiūrėti terasines lentas?

Medines lentas rekomenduojama prižiūrėti bent du kartus per metus, jas impregnuojant ar alyvuojant. Mūsų kompozitinėms ir WPC lentoms pakanka minimalaus valymo ir nereikia papildomos apsaugos nuo aplinkos poveikio.

Kas yra kompozitinės terasinės lentos ir kodėl jos populiarios?

Kompozitinės lentos yra pagamintos iš medienos ir plastiko mišinio, todėl jos yra itin atsparios drėgmei, ultravioletiniams spinduliams ir deformacijoms. Šios lentos nereikalauja daug priežiūros ir yra ilgaamžės, todėl yra populiarus pasirinkimas tiek terasoms, tiek balkonams.

Ar kompozitinės terasinės lentos tinka Lietuvos klimato sąlygoms?

Taip, kompozitinės lentos puikiai tinka Lietuvos klimato sąlygoms. Jos atsparios temperatūros svyravimams, drėgmei ir ilgai išlieka puikios būklės net atšiauriomis oro sąlygomis.

Kokia grindų danga yra ilgaamžiškiausia?

Ilgaamžiškiausios grindys yra kompozitinės / WPC lentos. Jos atsparios klimato pokyčiams, nereikalauja intensyvios priežiūros ir išlaiko savo estetines savybes daugelį metų.

Kokios medžiagos yra naudojamos kompozitinėms ir WPC terasinėms lentoms gaminti?

Kompozitinės lentos, bei WPC lentos yra gaminamos iš perdirbto plastiko ir medienos pluošto mišinio. Šis derinys užtikrina atsparumą drėgmei, UV spinduliams ir ilgą tarnavimo laiką.

Ar kompozitinės terasinės lentos ir WPC lentos yra tas pats?

Taip, kompozitinės terasinės lentos ir WPC lentos yra tas pats produktas. WPC yra kompozitinių lentų medžiaga, kurią sudaro medienos pluoštas ir plastikas. Tai užtikrina lentų patvarumą, atsparumą drėgmei ir ilgaamžiškumą, todėl WPC ir kompozitinės lentos dažnai vartojami kaip sinonimai.

Ar kinta spalva?

 

1.2. 3.
Naujai paklotaPo kelių dienųPo 3–6 mėnesių
Vokiečių NATURinFORM“ gamintojas nurodo, jog WPC lentoms, kaip ir geram vynui, kad jos subręstų bei pasiektų didžiausią vertę. Šios lentos bręsta veikiamos šviesos, oro, saulės ir drėgmės. Natūralaus medienos pluošto spalva kinta susidarant patinos sluoksniui; naujai paklotos lentos būna gelsvos spalvos ir tik vėliau įgyja tikrąją spalvą. Kaip greitai pasikeis lentų spalva priklauso nuo oro sąlygų ir vietos, kur tos lentos yra paklotos; tai gali trukti nuo 1 iki 6 mėnesių. Šviesos poveikiui atsparūs spalvos pigmentai plastike išlaiko pageidaujamą spalvą. Lentos yra visiškai nudažytos, todėl ilgai išlaiko savo savybes ir leidžia naudotojui jaustis laimingam. Per laiką spalva taps tik dar ryškesnė – nereikės aliejuoti, dažyti ar obliuoti. „NATURinFORM“ WPC – natūrali statybinė medžiaga, išsiskirianti tuo, kad sudėtyje turi didelį kiekį medienos pluošto. Gamintojai stengiasi užtikrinti, kiek tik tai yra įmanoma, kad visų produktų kokybė būtų vienoda. Vis dėlto skirtingų partijų lentų spalva gali skirtis dėl aukštos kokybės žaliavos skirtumų. Tai neturi jokios įtakos jų ilgaamžiškumui ir dėl to nėra laikoma svaria priežastimi teikti pretenziją dėl spalvos neatitikimo ar  skirtumo.

Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.

Sutinku