Rasti lentas
Uždaryti
Surastų variantų skaičius: 261
Paieška
Uždaryti
Profesionalūs filtrai
Uždaryti
Spalva
Paviršius
Paskirtis ir specifikacija
Kilmės šalis
Ilgiai (Metrais)
Ilgių kategorijos
Pločiai (Milimetrais)
Pločių kategorijos
Aukščiai (Milimetrais)
Gamintojai ir kolekcijos
Gamintojo garantija (Metais)
Nuo25Iki25
Individualios spalvos
Individualūs ilgiai
Mažiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo1Iki4
Didžiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo2Iki13
Gamintojo spalvų kodai
Apsauginis sluoksnis (Coextrude)
Sujungimas be tarpų
Dvipusės lentos
Dvipusė
WPC Lentos
Compact Honeycomb Plus Walnut Brown
Lentos, Terasai, Tusčiavidurės
🇩🇪
Vokiška
Ruda
Reljefinis paviršius, Rifliuotas paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Rustic Eben Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
Dvipusė
WPC Lentos
CONSTRUCTIVE
Lentos, Apdailai, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Geltona
Lygus paviršius, Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Resistant Pro Gravel
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Pilka
Medžio rašto paviršius
Plačiau
Gamintojai, Terafest, Terasinės Lentos, WPC Terasinės Lentos

2MBaltic atstovauja Terafest Lietuvoje 2024

22 rugsėjo, 2024
2MBaltic atstovauja Terafest Lietuvoje 2024 Gamintojai, Terafest, Terasinės Lentos, WPC Terasinės Lentos
🔥 Populiaru

Kodėl Terafest ir 2MBaltic bendradarbiavimas yra toks ypatingas?

Nuo šiol Lietuvoje 2MBaltic atstovauja vieną iš lyderiaujančių Čekijos medžio-plastiko kompozito (WPC) gamintojų – Terafest. Jei jums rūpi kokybė ir ilgaamžiškumas, šis partnerystės žingsnis yra būtent tai, ko ieškojote. Terafest, remdamasis ilgametėmis tradicijomis ir naujovėmis, kuria produktus, kurie ne tik puošia, bet ir tarnauja dešimtmečius. O dabar šie produktai prieinami ir Lietuvos rinkoje, dėka 2MBaltic atstovavimo. Visas lentas galite pažiūrėti https://2mbaltic.lt/wpc-lentos/ .

Kas daro Terafest lentas tokias ypatingas?

Terafest yra ilgametę patirtį turintis gamintojas, kuris pasižymi ne tik puikia kokybe, bet ir unikaliomis technologijomis. Mūsų produkcija yra gaminama naudojant tvariai tvarkomų miškų medienos pjuvenas ir aukštos kokybės perdirbamą polietileną. Todėl Terafest lentos yra draugiškos aplinkai, patvarios ir ilgaamžės.

Aukščiausia kokybė ir atsparumas bet kokioms oro sąlygoms

Terafest lentos yra visiškai atsparios lietui, sniegui, šalčiui ir UV spinduliams. Skirtingai nei pigūs gaminiai iš Azijos, mūsų lentos yra pilnavidurės, todėl jos nesusilanksto, nesutrūkinėja ir išlieka tvirtos net po daugelio metų naudojimo. Tai reiškia, kad jūsų terasa atrodys puikiai nepriklausomai nuo metų laiko ar oro sąlygų.

Terafest produktai pritaikyti Lietuvos klimatui

Lietuvos klimatas gali būti gan sudėtingas, tačiau Terafest lentos puikiai prisitaiko. Joms nebaisus lietus, sniegas ar staigūs temperatūrų pokyčiai, todėl jos išlieka tvirtos ir patvarios daugelį metų. Mūsų lentos taip pat atsparios baseino chemikalams ir sūriam vandeniui, todėl idealiai tinka terasoms prie baseinų ar jūros.

Natūrali medžio išvaizda be papildomos priežiūros

Terafest lentos atrodo kaip tikra mediena, tačiau skirtingai nei tradicinės medienos lentos, jos nereikalauja jokios specialios priežiūros. Tiesiog retkarčiais nuplaukite jas vandeniu ir jos vėl atrodys kaip naujos. Tokiu būdu jūs taupote laiką ir pinigus, neprarandant natūralaus grožio ir estetinio vaizdo.

Kaip Terafest lentos gali pagerinti jūsų lauko erdvę?

Unikalus dizainas ir lankstumas

Terafest lentos suteikia galimybę sukurti bet kokio tipo terasą – nuo klasikinės iki modernios. Jos gali būti pritaikytos įvairioms formoms, nes gali būti lenkiamos šiluma. Tai leidžia sukurti unikalius, išlenktus dizainus, pritaikytus jūsų individualiems poreikiams. Be to, galima pasirinkti iš plataus spalvų ir paviršių asortimento, kad jūsų terasa atitiktų namo dizainą.

Saugumas ir komfortas jūsų šeimai

Visos Terafest lentos turi neslidų paviršių, todėl jos yra saugios net esant šlapioms sąlygoms. Tai ypač svarbu šeimoms su mažais vaikais arba tiems, kurie mėgsta vaikščioti basomis kojomis. Be to, jų paviršius nesudaro rakščių, todėl galite drąsiai mėgautis lauko erdve be rūpesčių.

Kaip pasirinkti tinkamą Terafest terasai Lietuvoje?

Kadangi 2MBaltic yra oficialus Terafest atstovas Lietuvoje, mes galime padėti išsirinkti geriausiai jūsų poreikius atitinkančias lentas. Renkantis tinkamą produktą, svarbu atsižvelgti į kelis aspektus:

Terasos paskirtis ir dydis

Prieš pasirinkdami lentas, pagalvokite apie terasos paskirtį. Ar tai bus vieta poilsiui, vakarienėms su šeima, ar galbūt norite sukurti prabangią erdvę prie baseino? Kiekvienas projektas reikalauja skirtingo sprendimo, o Terafest siūlo platų pasirinkimą, kad jūsų terasa būtų būtent tokia, kokios norite.

Spalvų ir tekstūros pasirinkimas

Turėdami net 84 skirtingas spalvas ir tekstūras, galite rasti idealų variantą bet kokiam projektui. Nesvarbu, ar siekiate šviesių atspalvių minimalistiniam dizainui, ar tamsių, solidžių tonų – Terafest lentos turi viską, kad jūsų terasa taptų jūsų namų akcentu.

Montavimo paslaugos ir profesionalūs patarimai

2MBaltic komanda ne tik siūlo Terafest lentas, bet ir padeda jas įrengti. Mūsų ekspertai gali patarti, kaip optimaliai įrengti lentas, kad jos tarnautų ilgus metus ir išlaikytų savo pradinę išvaizdą. Taip pat komanda dalinasi ir rašo straipsnius https://2mbaltic.lt/naudinga/ .

Realūs Terafest naudojimo pavyzdžiai

Mūsų klientai Lietuvoje jau įsitikino Terafest produktų kokybe. Nesvarbu, ar tai būtų terasa prie baseino, balkonas miesto centre, ar sodybos kiemas, Terafest lentos kiekviename projekte sukuria jaukią, estetišką ir patvarią erdvę.

Priežastys, kodėl verta investuoti į Terafest Lietuvoje

Ilgaamžiškumas ir 25 metų garantija

Terafest suteikia 25 metų garantiją savo gaminiams, o tai parodo pasitikėjimą produktų kokybe. Tai reiškia, kad jūs investuojate į produktą, kuris tikrai tarnaus ilgai.

Ekologiškas pasirinkimas

Terafest lentos pagamintos iš perdirbamų medžiagų, todėl jos nekenkia gamtai. Be to, 2MBaltic skatina atsakingą vartojimą ir ekologišką gyvenimo būdą, užtikrindama, kad jūsų lauko erdvė ne tik atrodytų gražiai, bet ir būtų draugiška aplinkai.

Kodėl 2MBaltic yra oficialus Terafest atstovas Lietuvoje?

2MBaltic jau daugelį metų dirba su lauko terasų sprendimais ir yra pelniusi patikimą vardą rinkoje. Būdami vieninteliu oficialiu Terafest tiekėju Lietuvoje, mes galime pasiūlyti ne tik kokybiškus produktus, bet ir išskirtinę paslaugą. Bendradarbiaudami su 2MBaltic, gausite profesionalią pagalbą, konsultacijas ir garantiją, kad jūsų terasa bus įrengta naudojant geriausius Terafest produktus.

Kodėl verta investuoti į Terafest kartu su 2MBaltic?

Investicija į Terafest nėra tik paprastas pasirinkimas – tai sprendimas, kuris keičia jūsų lauko erdvę į prabangų, ilgaamžį ir malonų kampelį poilsiui. Pasirinkdami 2MBaltic ir Terafest partnerystę, jūs gaunate kokybišką produktą, kuris jau patikrintas dešimčių tūkstančių klientų, pagamintas su meile, dėmesiu detalėms ir siekiant aukščiausio standarto.

Neleiskite, kad jūsų lauko erdvė būtų tiesiog tuščia vieta – paverskite ją savo asmenine oaze su Terafest ir 2MBaltic pagalba.

Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.

Sutinku