Rasti lentas
Uždaryti
Surastų variantų skaičius: 261
Paieška
Uždaryti
Profesionalūs filtrai
Uždaryti
Spalva
Paviršius
Paskirtis ir specifikacija
Kilmės šalis
Ilgiai (Metrais)
Ilgių kategorijos
Pločiai (Milimetrais)
Pločių kategorijos
Aukščiai (Milimetrais)
Gamintojai ir kolekcijos
Gamintojo garantija (Metais)
Nuo25Iki25
Individualios spalvos
Individualūs ilgiai
Mažiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo1Iki4
Didžiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo2Iki13
Gamintojo spalvų kodai
Apsauginis sluoksnis (Coextrude)
Sujungimas be tarpų
Dvipusės lentos
Dvipusė
WPC Lentos
Compact Honeycomb Plus Walnut Brown
Lentos, Terasai, Tusčiavidurės
🇩🇪
Vokiška
Ruda
Reljefinis paviršius, Rifliuotas paviršius
Plačiau
Dvipusė
WPC Lentos
CONSTRUCTIVE
Lentos, Apdailai, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Geltona
Lygus paviršius, Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Rustic Eben Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Resistant Pro Gravel
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Pilka
Medžio rašto paviršius
Plačiau
Terasinės Lentos

Rudeniški sprendimai ir rudeniškos spalvos

11 spalio, 2024
Rudeniški sprendimai ir rudeniškos spalvos Terasinės Lentos

SAO PAULO BROWN ATMOSPHERE – WPC kolekcija, apie kurią žino nedaugelis…

Šios gerai ir plačiai žinomos prancūzų gamintojo Silvadec WPC lentos puikiai tinka itin modernioms ir inovatyvioms terasoms.
Lentos gali būti 138 mm pločio, 23 mm aukščio, taip pat ir platesnės 180 mm pločio. Galimas WPC lentų ilgis 4 metrai, o jei bus pageidavimas, pagaminsime iki 6 metrų Jūsų individualiu užsakymu. Šios medžio kompozito lentos yra ir labai praktiškos, itin atsparios slydimui (turi slidumo klasės sertifikatus kaip ir visos mūsų WPC lentos). Ilgai išliekanti spalva užtikrins Jūsų akiai malonų vaizdą, bus lengvai valoma ne tik nuo buitinių dėmių, dulkių ar nuosėdų. Taip pat puikiai tinka dengtoms arba pusiau dengtoms patalpoms. Kai jūsų terasa yra iš dalies dengta stogine, ar pilnai įstiklinta, tai vienas geriausių sprendimų.
Tai pagrįstas sprendimas ne tik Jūsų jaukiems namams, tačiau ypatingai aktualus viešosioms erdvėms: barams, kavinėms, restoranams skirtiems smagiai praleisti laisvalaikį jaukioje lauko terasose. Kadangi tokias vietas kaip žinia aplanko ypatingai didelis kiekis žmonių, tikslas, kad WPC lentos būtų kokybiškos, tarnautų ilgai ir jas būtų lengva prižiūrėti.

Šios medžio kompozito ATMOSPHERE terasos lentos gaminamos naudojant specialią technologiją, kuri suteikia jai išskirtinių savybių.  ATMOSPHERE lentos spalva nekinta, jos atspalvis laikui bėgant išlieka visiškai stabilus! Be to, ją ypač lengva išvalyti nuo buitinių dėmių. Tai vientisa terasos lenta (pilnavidurė), naujoviška ir patvari. Manome, kad tai „universali“ terasos lenta, tinkanti sudėtingiausiems projektams ir intensyviausiam naudojimui.

  

Rekomendacijos kaip rūpintis ir džiaugtis tuo – ką turi

WPC terasų lentas reikia plauti bent kartą per metus, geriausia – pavasarį. Atmosferos kolekcijos lentas lengva valyti naudojant karštą muiluotą vandenį ir šluotą su ilga rankena. Nenaudokite aukšto slėgio valymo įrangos, dėl kurios paviršius tampa šiek tiek porėtas, todėl labiau linkęs dėmėti. Arba tai darykite laikantis saugos atstumo nurodyto Jūsų darbo įrankio instrukcijoje, ir darbus atlikite tik tam tikslui skirtomis darbo priemonėmis ir įrankiais.
Kartais rekomenduojama terasą antrą kartą plauti rudenį / sezono pabaigoje, kad sumažėtų nešvarumų kiekis ir tokiu būdu palengvinti valymą pavasarį. SVARBU: Nepamirškite išvalyti ir tarpus tarp lentų. Laikui bėgant gali susikaupti nešvarumų, dėl to gali kauptis drėgmė ir sumažėti WPC lentų vėdinimas. Rekomenduojama tokiu atveju naudoti lanksčią medžiagą (pavyzdžiui, plastikinę arba medinę liniuotę).

Darbo įrankiai ir priemonės

WPC tvoroms, WPC fasadams ir mažesniems WPC terasos plotams tinka ir paprastesnis modelis, pvz., Kärcher PCL4 arba lygiavertis. To tikrai pakanka. Tokio tipo šveitikliai-džiovintuvai veikia ne aukšto slėgio srove, o šepečiais, kurie įpurškia švarų vandenį (su muilu arba be jo) vienu važiavimu, veiksmingai šveičia įvairių tipų lentas. Todėl jie puikiai valo ir WPC lentas, pašalina žaliąsias nuosėdas ir paukščių paliktus pėdsakus. Juos galima naudoti ištisus metus, nenaudojant cheminių medžiagų, todėl nekelia pavojaus aplinkai ar jus supančioms medžiagoms. Taip pat rekomenduojame naudoti Kärcher 40/10 C tipo šveitiklį-džiovintuvą arba lygiavertį įrenginį be aukšto slėgio srovei efektyviam didelių paviršių valymui.

Kokias spalvas mėgsta ruduo?

RUDENS spalvų paletė tiesiog neaprėpiama ir neapsakomai skirtingų spalvų ir atspalvių,  tačiau viena iš Jūsų tikrai gali patenkinti Jūsų lūkesčius, jei esate rudos ir rusvų atspalvių mėgėjas. Spalvos ne tik pakelia nuotaiką, jos vaidina didelį vaidmenį mūsų gyvenime, daro įtaką nuotaikai ir emocijoms, ypatingai ten, kur smagiai ir noriai leidžiame savo laiką.

Daugelis lietuvių yra tiesiog prisirišę prie senai pamėgtos ir gausiai naudojamos rudos spalvos.

SAO PAULO BROWN spalva yra būtent ko reikia tokiems sprendimams.

Tai labai graži ruda spalva, kurią pasirinko ir gamta, kviesdama mus maloniai sutikti rudens sezoną…

 

Na, gal ir Jūs jau apsisprendėte sutikti puikias RUDENIŠKAS popietes ar vakarus drauge puikioje WPC terasoje?

Pakonsultuosime, patarsime, pasidalinsime darbo patirtim ir rezultatais,

       Iki malonių susitikimų RUDENĮ!!!

 

Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.

Sutinku