Rasti lentas
Uždaryti
Surastų variantų skaičius: 261
Paieška
Uždaryti
Profesionalūs filtrai
Uždaryti
Spalva
Paviršius
Paskirtis ir specifikacija
Kilmės šalis
Ilgiai (Metrais)
Ilgių kategorijos
Pločiai (Milimetrais)
Pločių kategorijos
Aukščiai (Milimetrais)
Gamintojai ir kolekcijos
Gamintojo garantija (Metais)
Nuo25Iki25
Individualios spalvos
Individualūs ilgiai
Mažiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo1Iki4
Didžiausias individualus ilgis (Metrais)
Nuo2Iki13
Gamintojo spalvų kodai
Apsauginis sluoksnis (Coextrude)
Sujungimas be tarpų
Dvipusės lentos
Dvipusė
WPC Lentos
Compact Honeycomb Plus Walnut Brown
Lentos, Terasai, Tusčiavidurės
🇩🇪
Vokiška
Ruda
Reljefinis paviršius, Rifliuotas paviršius
Plačiau
Dvipusė
WPC Lentos
CONSTRUCTIVE
Lentos, Apdailai, Pilnavidurės
🇩🇪
Vokiška
Geltona
Lygus paviršius, Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Rustic Eben Infinit
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Ruda
Pašiauštas šepečiu paviršius
Plačiau
WPC Lentos
Groove Inox Max
Lentos, Terasai, Pilnavidurės
🇨🇿
Čekiška
Pilka
Rifliuotas paviršius
Plačiau
Gamintojai, Lentos Tvorai, Terasinės Lentos, WPC Terasinės Lentos

Atkeliaujantis ruduo – puikus laikas naujiems pokyčiams ir sprendimams

18 spalio, 2024
Atkeliaujantis ruduo – puikus laikas naujiems pokyčiams ir sprendimams Gamintojai, Lentos Tvorai, Terasinės Lentos, WPC Terasinės Lentos

Nespėjote įgyvendinti kai kurių savo norų ar svajonių? Dar neįsirengėte savo namuose puikios terasos? Rudens metas – pats geriausias metas tai padaryti!

Atkeliaujantis ruduo – puikus laikas naujiems pokyčiams ir sprendimams. Jei dar nespėjote įgyvendinti kai kurių savo norų ar svajonių vasaros sezonu, tai dabar tam iš ties  puikus metas. Jei dar neįsirengėte WPC lentų terasos, tikrai turėsime jums ką pasiūlyti. Pasirinkimas platus ne tik WPC lentelių spalvine gama, tačiau galite pasirinkti jums patikusį gamintoją, jo siūlomo stiliaus, paviršiaus ir dizaino lentas terasai.  Vienos jų atkartoja medžio žievės, kitos medžio paviršiaus raštą. Kitos gali būti visiškai lygios ar rifliuotos. Plačios arba siauros. WPC lentos gali būti standartizuoto ilgio (pagrindas 4 metrai), tačiau pasirinkus NATURinFORM gamintoją galėsite rinktis jums reikiamo ilgio lentas 3, 4, 5, ar 6 metrų ilgio. Jei ir šis variantas jums dėl kažkokių priežasčių nebus tinkamas, pagaminsime WPC lenteles Jūsų terasai individualiai. Tokios pačios sąlygos taikomos tvoroms ir fasadams. Na, o jei neatrasite reikiamos spalvos – čia taip pat gamintojai turi sprendimą. Galime pasiūlyti ir užtikrinti ne tik individualią lentų ilgio gamybą, galime pagaminti jūsų pasirinktą pageidaujamos lentos spalvą. Yra šios spalvų kolekcijos: monochrome, multicoloured, colourEdition. Gal kartais toks užsakymas nekantriems pirkėjams atrodo kaip ilgėliau lauktinas, tačiau užtikriname – pas mus tikrai ne patys ilgiausi WPC gaminių gamybos terminai. Tiek gamintojas, tiek mes stengiamės, kad viskas būtų atliekama greitai, efektyviai ir ekonomiškai jums naudingiau.  Konkretūs lentų ilgiai, individuali WPC lentelių (tiek fasadams, tiek tvoroms, tiek terasoms) gamyba  atlieka ir labai svarbią funkciją – jūs iš ties ekonomiškai sutaupote, nes nelieka net lentelių atraižų.

 

Būkite drąsūs – pilka WPC terasos spalva išlieka klasika, šiemet ji ypač populiari ir madinga

 

Teko žmonių tarpe girdėti, kad kai pilka, tai visad niūru ir liūdna. Tačiau norime paneigti tokius mitus, nes tai iš ties puikios ir vienos madingiausių, mėgstamiausių WPC terasos spalvų. Esame oficialūs atstovai ir distributoriai žinomo vokiečių gamintojo NATURinFORM Baltijos šalims. Tad jei jums ruduo asocijuojasi su pilkuma, raginame įsigyti WPC terasines lentas ne tik pagal mados tendencijas, tačiau ir architektų rekomendacijas (tai viena pagrindinių ir jų labai pamėgta spalva). Būkite drąsūs – priimkite sprendimus, kurie ragina į pilką spalvą pažvelgti kitaip – ji šio sezono favoritė ir visai neatrodo nuobodžiai. Ypač pilka spalva dera tokiose terasose, kur aplinka, namo fasadas, langų rėmai ir kitos detalės jai padeda išsiskirti, tad visiškai nepadauginus pilkos spalvos detalių, ji atrodys iš ties nuostabiai.

 

 

 

Ne 50 pilkų atspalvių, tačiau rinktis pilką – iš ties yra iš ko:

Gamintojas siūlo daug pilkos WPC gaminių spalvos galimybių. Galite rinktis nuo šviesiausiai pilkos iki tamsiai pilkos, ar net beveik juodos spalvos atspalvio lenteles.  Spalvų paletėje rasite šias pilko atspalvio spalvas: light grey (šviesiai pilka), dark grey (tamsiai pilka), anthracite (antracitas), stone grey (akmens pilka), gravel (žvyro pilkšva), dolomite grey (dolomito pilka), graphite grey (grafito pilka), basalt grey (bazalto pilka), lava grey (lavos pilka).

Tai vis ta pati pilka spalva ir tuo pačiu metu vis kitokia, kitokio atspalvio. Būkite ne tik drąsūs, tačiau ir originalūs. Nebijokite rinktis Jūsų aplinkai derančią ir jums asmeniškai patinkančią, priimtiną, nuotaiką praskaidrinančią WPC terasos spalvą, taip pat ir jos paviršių.

Visi WPC lentų gaminiai (terasoms, fasadams, tvoroms, baseinams, ažūrams, lieptams, tilteliams ir kitiems statiniams)  kuriais prekiaujame turi patvirtintus tų gaminių sertifikatus, gaminiai turi slidumo klasę ir kitus parametrus.

Taigi, ne tik šį sezoną bet dar ilgai ši pamėgta spalva išliks tendencija, kadangi tai klasika, o ji madinga nuolat. Svarbu, kad jūs jaustumėtės gerai, kad jums patiktų jūsų pasirinktos pilkos spalvos WPC gaminių lentos. Nuo labai šviesios (light grey) iki tamsiai (stone grey) ar beveik juodos spalvos (anthracite). Jei jūsų  namai ar pastatas, jo fasadas tamsių spalvų, rinkitės šviesios spalvos terasą.  Jei eksterjeras šviesus, galite derinti ir tamsesnes spalvas, taip jūsų terasa atrodys šauniai ir derės Jūsų aplinkoje. Toks sprendimas pagyvins aplinką, parodys išskirtinumą.

 

                         

 

Ar jums patinka pilka spalva?

Ypatingai jei ji saugioje ir jūsų lūkesčius garantuojančioje aplinkoje? Taigi, nedvejodami rinkitės puikios kokybės ir išskirtinai pilkos spalvos WPC lentų terasą!

                                                                            

Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.

Sutinku